'Michel Preud'homme is keihard en maakt slachtoffers bij Club Brugge'

'Michel Preud'homme is keihard en maakt slachtoffers bij Club Brugge'
Maandag 24 april 2017 - 14:45   I   door Redactie

Michel Preud'homme zal volgend seizoen niet meer aan het roer staan als coach van Club Brugge. Na het zoveelste debacle tegen Anderlecht is hij wel van plan om nu al in te grijpen.

Er mogen best wel wat wijzigingen verwacht worden. Zo dreigen Vanaken, Engels en Izquierdo de rekening te betalen voor hun mindere vorm en mindere prestaties. De ploeg zou wel eens heel fel gewijzigd kunnen worden tegen Oostende.

Zo denkt ook Jef Van Hoofstat van Het Nieuwsblad erover. "Die vernieuwingsoperatie begint vandaag al, daar liet MPH na de wedstrijd geen twijfel over bestaan: wie niet meer “met de volle goesting voor Club Brugge wil spelen”, moet eruit. Preud’homme bereidt zo zelf een nieuwe fase in de geschiedenis van Club Brugge voor", aldus Van Hoofstat. 

"Hij zal niet meer zelf de architect zijn, maar hij kan nog wel de grote afbraakwerken coördineren. De teleurgestelde coach die we gisteren zagen, lijkt niet geneigd daarbij zeer zachtzinnig te werk te gaan. Wie hem teleurstelde, zal het geweten hebben!"

TAGS  I  preud'homme  I   club brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024