Mechelen beschuldigde deze speler van vuile spelletjes, nu reageert hij zelf

Mechelen beschuldigde deze speler van vuile spelletjes, nu reageert hij zelf
Donderdag 07 september 2017 - 09:14   I  

Het zat er de voorbije weken en maanden meer dan eens bovenarms op tussen KV Mechelen en verdediger Aleksandar Bjelica. De speler maakte zich onmogelijk Achter de Kazerne door vuile spelletjes te spelen.

Mechelen beschuldigde Bjelica ervan dat hij zich bewust niet meer inspande om een transfer te versieren. Uiteindelijk verkaste de Serviër naar KV Oostende. Nu reageert hij zelf op de hele soap.

“Het is een heel lang verhaal”, zegt Bjelica in Gazet van Antwerpen. “Het is gegaan zoals het is gegaan. Het zou me niet gelukkiger maken als ik nu alle details aan het licht breng. Zo zit ik niet in mekaar.”

Nieuw contract

Volgens Bjelica was er een akkoord over een nieuw contract, maar hoorde hij vervolgens niets meer van Mechelen. “Mijn intentie is altijd geweest: ik geef me honderd procent voor deze club. Toen ik dat aanbod kreeg om bij te tekenen, wóú ik ook bijtekenen. Maar als ik dan niemand hoor, terwijl we toch een principeakkoord hebben...”

Dat hij er op training de kantjes af liep en een transfer wilde forceren, weerlegt Bjelica. “Neen, dat is ook zo naar buiten gekomen, dat vond ik jammer. Ik heb nooit gedacht aan een transfer of stap hogerop. Het enige wat ik wou, was voetballen.”

Poll: Geloof jij het verhaal van Bjelica?

TAGS  I  bjelica

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024