Mata haalt uit naar Anderlecht: "Zonder een kans!"

Mata haalt uit naar Anderlecht:
Woensdag 26 juli 2017 - 21:22   I   door Redactie

Clinton Mata heeft op Twitter tekst en uitleg gegeven bij het feit dat hij een aanbod van Anderlecht weigerde. De verdediger speelt daardoor nog steeds voor Charleroi.

"Ik heb het voorstel van Anderlecht geweigerd omdat het “onmiddellijk” “te nemen of te laten was”. Zonder een kans voor mij om er even over na te denken of zelfs maar erover te praten met meneer Weiler”, aldus Mata.

“Dat ultimatum heeft mijn interesse doen bekoelen en ik heb het aanbod afgeslagen. Om die reden heb ik ook mijn professionele entourage gewijzigd.”

Daarop veranderde Mata van makelaar en koos hij voor John Bico. “Zijn antwoord was: je bent een goede speler, met potentieel voor de top. Dat lijkt me duidelijk. Maar je zit al bij een goede club, met een goede coach, en een goede staf. Je bent daar thuis."

"Vertrek niet naar om het even waar of om het even hoe. Je moet erover nadenken. Nog een seizoen bij Charleroi hoeft niet per se negatief te zijn. Dat heeft me gerustgesteld. Laten we nu voetballen. Ik wens iedereen een goed seizoen toe.”

Poll: Had Mata voor Anderlecht moeten kiezen?

TAGS  I  anderlecht  I   mata

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024