Martinez: "Toen ontstond er een bijzondere chemie tussen spelers en fans"

Martinez:
Woensdag 21 december 2016 - 11:34   I  

Voor Sport/Voetbalmagazine werd Roberto Martinez gevraagd zijn moment van 2016 te kiezen. Uiteraard hield dat moment verband met de Rode Duivels.

Martinez koos voor de 8-1-zege tegen Estland. "Ik besef dat ik bevooroordeeld ben en dat mijn keuze heel persoonlijk is, maar voor mij is mijn moment van 2016 zonder de minste twijfel de 8-1-overwinning van de Rode Duivels tegen Estland. Het was onze laatste wedstrijd van het seizoen en we wilden ons publiek iets teruggeven. De match bracht alles waar we in het voetbal van houden: voorbereiding, teamwerk, entertainment en goals. Veel goals. Iedereen genoot, op en naast het veld."

"Dit was onze manier om de supporters te bedanken voor hun geweldige steun in 2016. De avond was een feest, van begin tot einde. Er hing een geweldige, bijna magische sfeer in het stadion. Het geluk rolde van de tribunes. Dit is wat ik wil zien en voelen als de Rode Duivels spelen. En de jongens reageerden zoals ik het wil. Natuurlijk moeten we ons goed en ernstig voorbereiden, maar eens de wedstrijd begint moeten we met een lach op het gezicht voetballen en al ons talent tonen. Er ontstond die avond in het Koning Boudewijnstadion een bijzondere chemie tussen fans en spelers en dat is wat we nodig hebben om ons beste niveau te halen. Dit moeten we proberen elke match te bereiken."

TAGS  I  Roberto Martinez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024