"Martinez heeft me gebeld én een bericht gestuurd"

Dinsdag 24 oktober 2017 - 09:44   I   door Redactie

Thomas Foket is na zijn hartoperatie weer helemaal terug. De hartproblemen zorgen er allicht wel voor dat de verdediger niet mee naar het WK gaat.

"Ik heb veel steun en vertrouwen gekregen van AA Gent, onder meer door die contractverlenging. Maar ook van bondscoach Roberto Martinez", benadrukt Foket in Het Nieuwsblad. "Hij heeft me een bericht gestuurd en gebeld na de operatie."

"Met Lieven Maesschalck, de kine van de Rode Duivels, heb ik veel contact gehad. Ze zijn mijn dossier blijven opvolgen, dat wil toch wel zeggen dat Martinez iets in mij ziet. Hij heeft getoond dat hij me niet zomaar laat vallen. Dat geeft vertrouwen om weer zo veel mogelijk matchen te spelen. Om te tonen: ' Ik ben misschien drie maanden weg geweest, maar als er nog een plaatsje is, dan moet je misschien rekening houden met mij'. Met het WK ben ik nooit heel concreet bezig geweest."

"Ik ben al blij met wat ik tot dusver heb mogen meemaken met de nationale ploeg. Dat is niet voor iedereen weggelegd. En de voorbije maanden was ik enkel gefocust op mijn terugkeer als voetballer bij AA Gent. Als mensen me aanspraken over die gemiste transfer of over het WK, dacht ik wel eens: 'Verdorie, het is toch jammer'. Maar zelf stond ik er niet bij stil.”

Poll: Moet Foket mee naar het WK?

TAGS  I  Foket  I   AA Gent  I   Rode Duivels  I   Martinez

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024