Marc Degryse maakt gehakt van René Weiler

Marc Degryse maakt gehakt van René Weiler
Maandag 15 mei 2017 - 07:30   I   door Redactie

Marc Degryse is in Het Laatste Nieuws niet mals voor René Weiler. De analist is duidelijk geen fan van de Anderlecht-coach.

"De stijl waarop ze hun punten pakken, daar valt toch wel iets over te zeggen. Het wordt door mij alleszins niet met groot enthousiasme ontvangen. Op een bepaald moment zal iedereen ander voetbal eisen. Het is wachten tot er een periode is dat de resultaten tegenvallen", meent Degryse over Anderlecht

"Weiler heeft de kleedkamer achter zich gekregen en de titel is belangrijk. Maar als je bij Anderlecht wil blijven, zal je moeten bijsturen. Ach, hij is en blijft een speciale man. Vroeg of laat zal hij in zijn kronkels verwikkeld geraken en met zijn hoofd tegen de muur lopen. Alleen zal het niet meer dit jaar zijn."

Ook het gedrag van de Zwitser stoorde Degryse gisteren. "Anderlecht is een club van standing en klasse. Het was vooral opvallend hoe opgewonden Weiler was, vond ik. Hoe hij voor de wedstrijd de mensen van Club benaderde na het sproei-incident, vond ik niet kunnen", aldus de analist. 

"Je weet dat je in de hel terechtkomt als je met Anderlecht in Brugge gaat spelen. Ik vind dat je dan meer klasse moet tonen. Zijn gedrag hoort niet. Je ziet dat Weiler daar geen ervaring mee heeft. Je moet daar als Anderlecht-trainer boven kunnen staan. Je weet toch op voorhand dat ze je zullen provoceren?"

TAGS  I  weiler  I   anderlecht  I   degryse

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024