Alderweireld wordt zwaar op zijn plaats gezet: "De scheidsrechters presteren beter dan Antwerp in de Play-offs"

Alderweireld wordt zwaar op zijn plaats gezet:
Maandag 06 mei 2024 - 19:00   I   door Redactie

Peter Vandenbempt heeft het standpunt ingenomen dat de kritiek van Toby Alderweireld op de scheidsrechters tijdens de play-offs ongegrond is.

Vandenbempt merkt op dat Antwerp teleurstellend heeft gepresteerd in deze play-offs. Ondanks de nederlaag tegen Club Brugge, benadrukt hij dat de uittredende landskampioen wellicht toch positieve aspecten kan halen uit de wedstrijd. “Als de scheidsrechter beter werk had geleverd, zou Antwerp volgens hem verdiend een punt hebben gepakt. De frustratie en ergernis die nu heersen, kunnen echter omgezet worden in energie voor de komende bekerfinale tegen Union op donderdag.”

Vandenbempt is echter hard voor Alderweireld. “De kritiek van Alderweireld op de scheidsrechters was ongepast en onjuist. De scheidsrechters fluiten helemaal niet zo slecht tijdens deze play-offs; ze presteren zelfs beter dan Antwerp. Ik erken echter dat Alderweirelds reactie begrijpelijk is gezien de emoties direct na de wedstrijd en de partijdige bril vanuit het perspectief van Antwerp”, aldus de analist.

Poll: Is Peter Vandenbempt een beetje te hard voor Toby Alderweireld?

TAGS  I  Antwerp  I  Alderweireld  I  Vandenbempt

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024