Man utd met moeite voorbij laagvlieger, Tottenham laat dure punten liggen

Zaterdag 25 november 2017 - 17:51   I

In de Premier League wordt er traditiegetrouw om 16u op zaterdag gevoetbald. Onder meer Manchester United en Tottenham kwamen aan de bak.

Man Utd - Brighton 1-0

De thuisploeg speelde een erg povere eerste helft en kwam maar tot één echte (dubbele) kans via Lukaku en Pogba. Mat Ryan stond goed op te letten en redde knap. Na de pauze kwam de ploeg van Mourinho dan toch op voorsprong via een afgeweken schot van Young. Eindstand: 1-0

Tottenham - West Bromich Albion 1-1

De Spurs lijken nog niet helemaal hersteld van hun nederlaag tegen Arsenal vorige week. Rondon bracht de bezoekers al snel op voorsprong. De thuisploeg had alle moeite van de wereld om te scoren en kwam pas diep in de tweede helft op gelijke hoogte via wie anders dan Kane. Verder dan die ene goal kwamen ze echter niet.

Crystal Palace- Stoke City 2-1
Newcastle United - Watford 0-3
Swansea - Bournemouth 0-0

Poll: Kunnen de Spurs de titel al vergeten?