Louwagie: "Heb nog nooit zo'n speler gezien"

Louwagie:
Donderdag 08 december 2016 - 20:20   I   door Redactie

AA Gent wist zich donderdagavond te plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League. Uiteraard waren er zeer tevreden gezichten in het Gentse kamp na afloop. Dat geldt ook voor Michel Louwagie, de manager van de Buffalo's. Hij ziet heel wat voordelen in de Europese overwintering.

"De spelers waren tijdens de match op de hoogte van de tussenstand in Braga. Ik heb Hein verschillende keren zien wijzen. Ze hebben het perfect gedaan. Een goal in de slotseconden, het kan niet beter. Dit jaar hebben we al uitzonderlijk goede matchen gespeeld, maar we werden er nooit voor beloond. Vandaag wél. Coulibaly scoort opnieuw", begint hij zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws.

"Ik zit nu 27 jaar in het vak en ik ben nog nooit zo'n spelers als Coulibaly tegengekomen. Je kan er soms kwaad op worden, maar hij bezorgt ons wel het tweede jaar op rij de Europese kwalificatie. Dat we Europees overwinteren is ook goed met het oog op de wintertransfers. Geloof me, dat speelt mee in de beslissing van de spelers. Het is gewoon aantrekkelijker om naar een ploeg te komen die Europees speelt."

TAGS  I  Gent  I   Nieuws  I   Geruchten  I   Michel Louwagie  I   Coulibaly

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024