Liverpool haalt nog eens flink uit in de Premier League

Zaterdag 04 november 2017 - 20:21   I

Liverpool is met een overtuigende 1-4 gaan winnen op het veld van West Ham, dat net boven de degradatiezone blijft hangen. De Egyptenaar Salah was met 2 doelpunten de opvallendste man bij de Reds.

Na 20 minuten trof Salah op aangeven van Mané een eerst keer raak. Enkele minuten later leek de wedstrijd al gespeeld toen Joel Matip de score al wist te verdubbelen.

West Ham vocht voor wat het waard was en werd daar na de rust ook voor beloond. Manuel Lanzini gaf West Ham weer wat op. Die hoop was echter niet van lange duur, want een minuut later kon Oxlade-Chamberlain al tegenprikken.

Liverpool voetbalde vanuit een zetel en een kwartier voor tijd kon Salah, opnieuw op aangeven van Mané, zijn tweede van de avond maken.

Liverpool vindt zo aansluiting bij de top van het klassement, terwijl West Ham gevaarlijk dicht bij de degradatiezone blijft hangen.