"Leye maakt alles wat aan voetbal mooi is lelijk"

Zaterdag 24 juni 2017 - 08:50   I   door Redactie

Nico Dijkshoorn is niet te spreken over Mbaye Leye. De spits haalde zwaar uit naar Zulte Waregem en wil er absoluut vertrekken.

"Mbaye Leye heeft een journalist naar de club laten komen om te vertellen dat hij met een gebroken neus heeft door­gespeeld. Zijn kinderen dachten dat hij dood was. Ikzelf denk dat hij krank­zinnig is. Hier wordt weer het bekende spelletje gespeeld. Mbaye Leye forceert met een zo vervelend ­mogelijk interview een vertrek bij de club", aldus Dijkshoorn in Het Nieuwsblad.

"Breed lachend voor de fotograaf heeft hij ooit zijn contract getekend en zodra een andere club meer geld biedt kunnen alle medewerkers van Zulte Waregem kapotgaan. Mbaye Leye zit nu ergens in België tevreden af te wachten wat zijn woeste interview voor effect sorteert. Hij wacht geduldig op de woede van de clubbestuurders. Het maakt hem niet uit, als de situatie maar onwerkbaar is geworden. Als hij maar weg kan."

"Daarom speciaal voor Mbaye Leye, als hij meeleest: je maakt alles wat zo mooi kan zijn aan voetbal lelijk. Je maakt van een prachtig doelpunt een ordinaire dans om een grote pot met geld. Het is zo doorzichtig wat je doet. De pers gebruiken om je eigen kleine wensjes te vervullen. Het is ­zoveel IK bij jou en zo weinig WIJ."

TAGS  I  leye  I   zulte waregem  I   dijkshoorn

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024