Leko duidelijk: "Dat was dom"

Leko duidelijk:
Zondag 01 oktober 2017 - 23:04   I

Club Brugge haalde het zondagnamiddag met 2-1 van AA Gent. "Gelukkig", zal doelman Ethan Horvath denken, want hij ging niet vrijuit bij het tegendoelpunt. Na afloop was trainer Ivan Leko duidelijk.

<p>&quot;We slikten een dom tegendoelpunt. Bij hun (AA Gent, nvdr.) eerste gevaar ging de bal direct binnen. Dat doelpunt veranderde de wedstrijd, waardoor er plots meer evenwicht kwam. In de tweede helft hebben we ons echter goed herpakt en verdiend de zege gepakt&quot;, aldus Leko op de webstek van Club Brugge.p> <p>Een verdiende zege, zo benadrukte Leko. &quot;Tijdens de eerste twintig &agrave; dertig minuten waren wij de betere ploeg. We cre&euml;erden veel druk en dwongen enkele goede kansen af. We speelden collectief voetbal op hoog niveau, met veel beweging zonder bal.&quot;p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p><em>Tags: Horvath, Club Brugge, Lekoem>p>

Poll: Moet Horvath in doel blijven staan?