'Klungel' van Anderlecht afgemaakt: "Antwerp dacht dat het in 1B zat"

'Klungel' van Anderlecht afgemaakt:
Zaterdag 29 juli 2017 - 08:39   I   door Redactie

Het Laatste Nieuws is bijzonder hard voor Lukasz Teodorczyk. De aanvaller van Anderlecht maakte allerminst indruk op Antwerp?

"Als je Anderlecht door Google jaagt, kom je de zotste artikels tegen. Zo belandde deze week een bericht in onze mailbox over mogelijke interesse van AC Milan - club in Chinese koopwoede - voor Lukasz Teodorczyk. Wel, dat soort 'nieuws' kan voortaan bijna rechtstreeks de prullenmand in", luidt het in de krant.

"De kans dat Teodorczyk - sinds het moment dat Herman Van Holsbeeck de aankoopoptie bij Dinamo Kiev lichtte één van de grootverdieners in de vestiaire - bij Anderlecht vertrekt, is gisteren weer een pak kleiner geworden. De Pool was, vooral voor rust, dramatisch. Wij durven stellen: niemand komt déze aanvaller halen voor meer dan 15 miljoen euro."

"We hebben slechts één fase nodig om het geklungel van Teo te illustreren. Net na het halfuur kon Anderlecht counteren. Teodorczyk stormde - nu ja - met de bal aan de voet op de twee resterende verdedigers af en had een inspeelpass van vijf meter nodig om Hanni af te zonderen voor Bolat. De spits trapte evenwel... naast de bal. Weg kans."

"De handen gingen voor het gezicht, de armen van Hanni vol onbegrip de lucht in. Antwerp dacht even dat het weer in 1B zat."

Poll: Moet Teodorczyk uit de ploeg gezet worden?

TAGS  I  anderlecht  I   teodorczyk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024