Keeperstrainer Rode Duivels geeft Leko en Club Brugge een gouden tip

Keeperstrainer Rode Duivels geeft Leko en Club Brugge een gouden tip
Maandag 27 november 2017 - 16:10   I  

Leko heeft ondanks de leidersplaats wel wat kopzorgen. Zijn doelmannen laten het momenteel afweten en donderdag staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma.

De keeperstrainer van de Rode Duivels, Erwin Lemmens, minimaliseert het keepersprobleem bij Club. Volgens hem is er momenteel veel heisa, maar is dat eigenlijk niet echt nodig.

"In een topclub heb je altijd twee doelmannen die klaar moeten zijn voor die plaats. Bij Club hebben ze drie keepers, die nu misschien iets minder in vorm zitten. Maar ik denk dat ze daar geen te grote heisa over moeten maken", aldus Lemmens voor Sporza.

De sleutel is natuurlijk het vertrouwen. Een doelman staat of valt met vertrouwen en daar ontbreekt het momenteel aan bij de Brugse doelmannen. Toch is ook dat op te lossen.

"Zoiets zet zich zelf wel weer recht. Je moet vertrouwen geven aan de jongens die goed bezig zijn. Ze hoeven daar niet te diep op in te gaan, want ze halen punten. Als de ploeg punten blijft pakken en als de doelman door die fase kan groeien, dan wordt de ploeg ook alleen maar sterker."

Poll: Kan Club dit probleem oplossen met deze doelmannen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Lemmens  I   Hubert  I   Horvath  I   Butelle

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024