"Ik wil bij Anderlecht slagen en daarna naar Chelsea"

Dinsdag 09 mei 2017 - 22:45   I   door Redactie

Wout Faes speelt nu op uitleenbasis bij Heerenveen. De jonge verdediger is echter vast van plan om te slagen bij Anderlecht. Daarna wil hij wel naar Chelsea vethuizen.

"Rond mijn vijftien jaar was Chelsea geïnteresseerd in mij. De dag van mijn 16e verjaardag stuurden ze mij een gehandtekend shirt op van David Luiz. Dat was een charmeoffensief om mij naar daar te lokken. Dankzij mijn entourage heb ik die ballon snel kunnen doorprikken", aldus Faes in Sport/Voetbalmagazine.

"Natuurlijk is het niet makkelijk om nee te zeggen tegen Chelsea, maar ik wilde meer zijn dan een een nummertje op een kastje. Die club kan elke speler ter wereld kopen. Wat als ze op een dag zeggen: sorry, we zien het niet meer in jou zitten? Probeer dan maar eens een ploeg te vinden die in jou gelooft én jou kan betalen."

"Als jeugdspeler kan je nergens beter zitten dan bij Anderlecht", vervolgt Faes. "We worden op handen gedragen door de supporters. De slogan ‘In youth we trust’ wordt hier heel ernstig genomen. Ik wil eerst bij Anderlecht slagen en binnen een aantal jaar mag Chelsea mij nog altijd komen halen."

TAGS  I  anderlecht  I   faes

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024