Haalt deze verrassende club play-off I? "Nu ziet iedereen ons als de grote verrassing"

Haalt deze verrassende club play-off I?
Maandag 19 december 2016 - 14:49   I  

De strijd om een plek in play-off I lijkt helemaal losgebarsten te zijn. Topclubs als Standard en Genk laten steken vallen, wat betekent dat er wel eens een verrassende club in play-off I zou kunnen staan.

KV Mechelen staat momenteel op de 7e plek, op één punt van Gent. De club droomt er dan ook van om play-off I alsnog te halen. "Hoe groot die droom is om Play-off I te spelen? Die droom bestaat, maar we moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken", vertelt Mechelen-voorzitter Johan Timmermans bij Sporza. "We spelen voor de winterstop thuis nog tegen Charleroi en moeten naar Zulte Waregem. We staan momenteel op een zucht van Play-off I, maar er is niet veel nodig om weer weg te zakken.

"Iedereen moet met zijn voeten op de grond blijven en er moet hard gewerkt worden. We kunnen nu weer naar boven kijken, maar dat wil nog niets zeggen. We hebben de geluksfee aan onze kant en hopelijk duurt dat nog eventjes. Of deze club klaar is voor Play-off I? Ik denk het wel. De groep is hongerig, maar de resultaten moeten blijven volgen en dan zien we waar het schip strandt. Het zou alleszins prachtig zijn voor deze club."

Coach Yannick Ferrera wil echter voorzichtig blijven. "Ik weet dat het snel kan gaan. Na de 6-1-nederlaag tegen Club Brugge dacht iedereen dat het een grijs seizoen zou worden, maar nu ziet iedereen ons als de grote verrassing. We mogen niet nerveus worden als het slecht gaat en niet te blij als het goed gaat. De waarheid is het klassement. We dromen ervan, maar de weg is nog heel lang."

TAGS  I  KV Mechelen  I   Johan Timmermans  I   Yannick Ferrera

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024