'Grootste talent van het land' trekt plots naar Anderlecht

'Grootste talent van het land' trekt plots naar Anderlecht
Donderdag 09 november 2017 - 12:33   I  

Opmerkelijk nieuws vanuit Brussel: Christ Kisangala, ‘het grootste talent van Congo’, verblijft de komende tijd in België en zal zich laten verzorgen bij RSC Anderlecht.

De amper 18-jarige Kisangala staat onder contract bij de Congolese topclub TP Mazembe, maar moet voorlopig niet aan voetballen denken. De jonge middenvelder liet zich enkele dagen geleden in Antwerpen opereren aan zijn linkerknie.

Kisangala zal tijdens zijn revalidatie in België blijven. “Een revalidatie die zal plaatsvinden bij Anderlecht”, zo zegt Christian Rousseau, een vertegenwoordiger van TP Mazembe, aan La Dernière Heure.

Goede contacten

“Dankzij de goede contacten tussen onze voorzitter Moïse Katumbi en Herman Vanholsbeeck ging Anderlecht akkoord om zich tijdens de revalidatie over Christ te ontfermen”, benadrukt Rousseau.

In Congo wordt Kisangala als het grootste talent van het land gezien. Het toptalent maakte al meermaals zijn opwachting in het eerste elftal van TP Mazembe, tot een knieblessure roet in het eten gooide. Nu wacht Kisangala een maandenlange revalidatie.

Poll: Zou jij deze jongen op termijn graag definitief naar Anderlecht zien komen?

TAGS  I  Kisangala  I   TP Mazembe  I   Anderlecht  I   Van Holsbeeck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024