Gooit Genk Albert Stuivenberg per direct op straat?

Gooit Genk Albert Stuivenberg per direct op straat?
Zaterdag 02 december 2017 - 22:44   I  

KRC Genk verloor zaterdagavond met 3-2 op het veld van KV Mechelen en dat wil zeggen dat de Limburgers op een matige achtste plaats in het klassement blijven hangen. Is het verhaal van trainer Albert Stuivenberg ten einde?

Een tijdje geleden lag Stuivenberg al erg zwaar onder vuur. Toen had de Nederlander evenwel het geluk aan zijn zijde: op het juiste moment boekte Genk twee belangrijke zeges tegen topclubs als Club Brugge en Anderlecht.

Wisselvallig

Gevolg: Stuivenberg zat logischerwijze opnieuw wat steviger in het zadel. Alleen kan je er niet omheen: dit Genk is en blijft érg wisselvallig en Stuivenberg krijgt maar geen lijn in de prestaties van zijn elftal.

Als Genk de matige prestaties blijft opstapelen, dreigt het ook dit jaar naast een plaats in play-off 1 te grijpen. Al zeker als je weet dat AA Gent de goede vorm te pakken heeft en dat ook ploegen als Standard en KV Oostende vol voor play-off 1 gaan.

Het geduld van het Genkse bestuur geraakt stilaan op en het is maar de vraag of Stuivenberg nog veel krediet heeft. Een goede reeks voor de winterstop (Eupen, Waasland-Beveren, Kortrijk en Oostende zijn de tegenstanders, nvdr.) lijkt een must. Als Stuivenberg nog zoveel tijd krijgt...

Poll: Moet Genk het vertrouwen in Stuivenberg behouden?

TAGS  I  Stuivenberg  I   RC Genk  I   KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024