Gent duwt KV Oostende in diepe crisis

Zondag 17 september 2017 - 19:53   I

KV Oostende tegen AA Gent is een topwedstrijd, maar dit seizoen wel een topwedstrijd tussen twee ploegen die onderin wat dobberen. En dat deden beide ploegen ook vanavond, rustig dobberen aan ’t zeetje.

<p>Het is niet zo dat Gent en Oostende niet wilden, het was eerder dat beide ploegen niet echt konden. Veel voetbal kregen we dan ook niet te zien, maar de spanning was wel te snijden. Gent begon het beste aan de wedstrijd, maar na tien minuten herstelde Oostende het evenwicht.p> <p>Halve kansjes waren er wel, maar erg grote kansen kwamen er niet. Al kwam Milic wel dichtbij met een kopbal tegen de paal. Het doelpunt van Kubo kwam dan ook uit de lucht gevallen en het was niet eens echt zijn verdienste. Na een misverstand tussen Lombaerts en Vanhamel viel de bal voor de voeten van de Japanner, die hem simpel kon binnenduwen.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Net voor de rust was er een dubieuze fase, maar Smet &eacute;n de videoref zagen geen fout in de actie van Capon op Simon, waardoor de bal niet op de stip ging. Zo kon Gent gaan rusten met een 0-1 voorsprong.p> <p>Meer van dat in de tweede helft. Oostende wou wel komen, maar deed dat met weinig vertrouwen. De kustploeg verdiende de gelijkmaker, maar het spel was te pover om Gent nog te ontwrichten. In de slotfase stond invaller Louis Verstraete alleen voor doelman Vanhamel en de jonge Gentenaar werkte koelbloedig af: 0-2.p> <p>KV Oostende staat zo helemaal alleen in de stand met maar 1 punt uit 7 wedstrijden.p> <p><em>Tags: Gent Oostendeem>p>

Poll: Is dit einde verhaal voor Verhaeghe?