Genks goudhaantje duidelijk: "Ze hebben me opgebeld, maar in de U21 had ik weinig zin"

Genks goudhaantje duidelijk:
Dinsdag 05 september 2017 - 17:09   I  

KRC Genk bracht de voorbije jaren al heet wat getalenteerde spelers voort. Met Edon Zhegrova loopt er nu alweer een goudhaantje rond in de Luminus Arena. Een goudhaantje met een eigen wil.

Zhegrova kon al uitkomen voor de beloften van Kosovo, maar paste. “Ze hebben me opgebeld, maar in de U21 had ik weinig zin. Ik wil eerst alles op KRC Genk zetten, hier aan speelminuten geraken", klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Mocht Albert Bunjaki, de coach van de nationale A-ploeg me contacteren, dan zou ik er wel over nadenken. Ook al hebben we op dit moment nog geen goed team. De beste Kosovaren spelen voor Zwitserland, Duitsland en vooral Albanië. Ik heb ook nog andere opties, zolang ik geen officiële interland gespeeld heb."

Zhegrova kan ook voor Albanië kiezen. En zelfs voor Duitsland, waar hij geboren werd. "Dat weet ik niet. Ik werd geboren in Herford, in de buurt van Bielefeld. Mijn ouders waren op de vlucht voor de oorlog. Maar op mijn tweede verhuisden we al naar Pristina, ik heb niets met Duitsland."

Poll: Gaat Zhegrova doorbreken bij Genk?

TAGS  I  zhegrova genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024