Frank Boeckx reageert bijzonder verrassend na falen van scheidsrechter Boucaut

Frank Boeckx reageert bijzonder verrassend na falen van scheidsrechter Boucaut
Donderdag 27 april 2017 - 22:30   I   door Redactie

Frank Boeckx weigerde om de schuld van de nederlaag tegen Charleroi bij Alexandre Boucaut te leggen. "We moeten enkel onszelf deze nederlaag verwijten", zegt de doelman van Anderlecht.

"Charleroi is hier komen verdedigen met heel veel man achter de bal. Daar hadden we moeite mee, vooral in de eerste helft."

"We scoorden niet en we kwamen op achterstand. We moeten gewoon de koppen samen steken. We wisten dat het snel kon gaan, zowel positief als negatief", aldus Boeckx.

Van een drama wil Boeckx niet spreken. Nochtans kan Gent zondag op twee punten komen. "Als je wint, heb je weer acht punten voorsprong. Alles kan. We hebben een keer verloren en dat is lange tijd geleden. Bovendien was de nederlaag toch onverdiend."

Over de fase met Penneteau en Teodorczyk: "Als die bal op de grond was, was het altijd penalty. In de lucht moeten de regels hetzelfde zijn. Dat is echter voer voor specialisten. Maar je moet niet altijd klagen over de scheidsrechter. Ik denk niet dat we die man iets moeten verwijten, enkel onszelf."

TAGS  I  boeckx  I   boucaut  I   anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024