Francky Dury laat zich geïrriteerd uit over bekerfinale: "Ik vind dat compleet verkeerd"

Francky Dury laat zich geïrriteerd uit over bekerfinale:
Dinsdag 14 maart 2017 - 18:15   I  

Komende zaterdag is er de bekerfinale tussen KV Oostende en Zulte Waregem. Beide trainers kijken er reikhalzend naar uit, maar Francky Dury had wel een puntje van kritiek.

Volgens Dury moet de bekerfinale later gespeeld worden. "Ik denk dat de sfeer zaterdag fantastisch zal zijn, al is dat altijd een beetje afwachten. Ik hoop dat de weersomstandigheden zullen meevallen", aldus Dury bij Sporza. "Een bekerfinale in maart om 20.45u 's avonds: ik vind die timing compleet verkeerd. Het is spijtig dat er niet genoeg over nagedacht wordt. Als de finale na het seizoen gespeeld wordt, in de namiddag, dan is het volksfeest nog groter."

Volksfeest of niet: Dury kan voor de tweede keer al de beker winnen. "Of de bekerwinst in 2006 het mooiste moment was uit mijn carrière? Dat weet ik niet. Ik denk dat het mooiste moment zich eerder situeert toen we die heel goede campagne in Play-off I gespeeld hebben. Toen hebben we vele matchen na elkaar op een heel hoog niveau gespeeld. Dat vond ik sterker."

"Ik heb één bekerfinale gewonnen en één verloren. Na zo'n verloren finale ben je dagen ongelukkig, op zoek naar oorzaken. We hebben nu met de beker en met Play-off I twee kansen op Europees voetbal. Die moeten we ten volle grijpen."

TAGS  I  francky dury  I   zulte waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024