'Deze elf jongens spelen vanavond bij Anderlecht'

'Deze elf jongens spelen vanavond bij Anderlecht'
Vrijdag 13 oktober 2017 - 06:00   I  

Vanavond staat Hein Vanhaezebrouck voor zijn vuurdoop bij Anderlecht. De ideale voorbereiding kreeg hij niet, want veel jongens waren onbeschikbaar door de interlandbreak. Het Laatste Nieuws denkt wel te weten welke elf HVH zal opstellen vanavond.

Vanhaezebrouck zal ongetwijfeld kiezen voor een driemansverdediging. Dat is zijn paradepaardje en daar zal hij niet van afstappen. Het grootste probleem is de blessure van Spajic, die onbeschikbaar is.

Daarom zal Leander Dendoncker een rijtje achteruit schuiven. Samen met Kara en Deschacht zal hij de driemansverdediging van Vanhaezebrouck vormen.

Op het middenveld heeft hij dan weer drie jongens centraal nodig en twee jongens op de flank. Centraal rekent Hein op zijn chouchou, Sven Kums. Die zal de lijnen moeten uitzetten bij paars-wit. Trebel wordt dan het werkpaard en Pieter Gerkens moet voor de nodige infiltraties zorgen. Onyekuru en Appiah worden volgens Het Laatste Nieuws de flankspelers.

Voorin behoudt Vanhaezebrouck vertrouwen in Sofiane Hanni, die nochtans nog werd uitgefloten door het eigen publiek. Voorin zal Vanhaezebrouck dan weer kiezen voor de Pool Lukasz Teodorczyk, die hopelijk onder Vanhaezebrouck wel het doel weet te staan.

Dan hebben we gewoon nog een keeper nodig en dat wordt wellicht Boeckx, die eigenlijk nog nooit teleurstelde in Anderlecht. Een vaste beslissing is dat volgens Vanhaezebrouck zelf niet.

Opstelling: Boeckx - Deschacht - Dendoncker - Kara - Kums - Trebel- Gerkens - Onyekuru - Appiah - Hanni - Teodorczyk

Poll: Is dit de beste opstelling voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024