Depoitre scoort tegen Leicester, De Bruyne dirigeert Man City naar een ruime 0-6 overwinning

Zaterdag 16 september 2017 - 17:52   I

Een drukke voetbalnamiddag in Engeland met toch enkele verrassende uitslagen.

<p>Crystal Palace &ndash; Southampton 0-1p> <p>Benteke en Crystal Palace verliezen opnieuw. Steven Davis bracht de bezoekers na 6 minuten op voorsprong en gaf die ook niet meer af. Crystal Palace blijft zo eenzaam en alleen op de laatste plaats met 0 punten.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p>Huddersfield Town &ndash; Leicester City 1-1p> <p>Laurent Depoitre, jawel uitgerekend hij, bracht de thuisploeg net na rust op voorsprong. Enkele minuten later hing Jamie Vardy vanop de stip de bordjes weer gelijk.p> <p>Liverpool &ndash; Burnley 1-1p> <p>Liverpool, met Mignolet in de basis, moest afrekenen met het stugge Burnley. De ploeg van Steven Defour, die ook speelde, kwam op voorsprong na een doelpunt van Scott Arfield. Sala kon enkele minuten later al zorgen voor de gelijkmaker. Liverpool speelde goed, maar Burnley week niet.p> <p>Newcastle United &ndash; Stoke City 2-1p> <p>Newcastle mocht in het mooie St. James Park Stoke City ontvangen. Na 20 minuten bracht Atsu de &lsquo;Magpies&rsquo; op voorsprong. Shaqiri maakte gelijk met een knap afstandschot, maar lang konden de bezoekers daar niet van genieten. Matt Ritchie gaf zijn tweede assist van de avond, Lascelles bedankte vriendelijk.p> <p>Watford &ndash; Manchester City 0-6p> <p>Manchester City raast verder in de Premier League. Vorige speeldag ging Liverpool nog met de billen bloot en ook vandaag hadden De Bruyne en co geen kind aan Watford, met Kabasele in de basis. Opnieuw De Bruyne met een assist en na 27 minuten brak Aguero de ban voor de bezoekers. Vier minuten daarna scoorde de Argentijn opnieuw en net voor rust bediende hij Gabriel Jesus. Na de rust sputterde de motor van de mannen van Guardiola even, maar Otamendi zorgde toch voor de 0-4. Tien minuten voor tijd mocht Aguero zijn hattrick meepikken. Raheem Sterling mocht de 0-6 eindscore op bord prikken vanop de stip.p> <p>West Bromwich Albion &ndash; West Ham United 0-0p> <p>Beide ploegen schieten weinig op met een gelijkspel. Vooral West Ham kan de punten gebruiken.p>

Poll: Wordt City kampioen?