Dejaegere haalt uit: "Filip Joos heeft het toegegeven!"

Dejaegere haalt uit:
Dinsdag 25 april 2017 - 09:45   I   door Redactie

Brecht Dejaegere is het beu. Beu om de reputatie te hebben van duiker. Hij bijt in Het Laatste Nieuws flink van zich af.

"'Laat jij je niet wat te gemakkelijk vallen?', vroegen ze me eens in Extra Time. Filip Joos had toen alle fases uit een match achter elkaar gezet en gaf nadien toe dat er altijd wat contact was. Wel, waarover discussiëren we dan?", aldus Dejaegere

"Ik weet dat er online beelden circuleren van een zogezegde schwalbe tegen Wolfsburg, maar ik zweer op alles wat ik lief heb dat er ook toen contact was. Het was geen overtreding, hé - zeker niet. Ik liep gewoon tegen hem, waarna ik viel."

"Kijk, ik heb nog nooit toneel gespeeld. Ik ben géén komediant. Een matennaaier evenmin - wat heb ik dat woord al vaak gelezen. (zucht) Vraag eens aan de trainers die zeggen dat ik een matennaaier ben, of ze graag een Brechtje in hun ploeg zouden hebben. Ik ben een faire speler. Eén die níemand een gele kaart aannaait."

"Ruud Vormer zei me onlangs: 'Jij kan goed vallen, man!' 'En jullie doen dat niet?', vroeg ik. 'Kijk vanavond maar eens naar de beelden.' Immers had die dag een paar keer over de grond gerold na een tackle van William (Troost-Ekong, red.), maar toen de scheids geel trok, stond hij meteen weer recht."

"De mensen letten daar niet op, hé. Ze kijken alleen nog naar Brecht Dejaegere. 'Hoeveel keer gaat hij nu weer tegen de grond gaan?', vragen ze zich af. Tja. Ik sterf zogezegd negen keer per wedstrijd. (grijnst) Ik ben nochtans geen kat - ik heb het voor honden."

TAGS  I  dejaegere  I   gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024