Degryse doet gewaagde voorspelling over de titel

Degryse doet gewaagde voorspelling over de titel
Maandag 19 december 2016 - 16:45   I   door Redactie

Wie wordt er dit seizoen kampioen? Het antwoord op die vraag weten we pas in mei volgend jaar. Marc Degryse heeft al wel een idee wie dat kan worden.

Degryse denkt er na nieuwjaar weer serieus rekening moet gehouden worden met Club Brugge. "Club Brugge is bezig zijn parcours van vorig seizoen te herhalen", stelt de analist vast in Het Laatste Nieuws. 

"Een slechte Europese campagne voor Nieuwjaar maar in de competitie met kerst op kop staan. Dit keer is de bekeruitschakeling wel een domper. Straks komen de beste Engels en Refaelov terug. Ik ben zeker dat de fans en de spelers van Club stilaan gaan denken: 'Dit hebben we vorig jaar al een keer geflikt.' De drive om kampioen te worden, zal weer in de kleedkamer sluipen."

"En de teleurstellingen zullen omgezet worden in positieve energie in de play-offs. Je zult zien: hun mentaliteit, stabiliteit, automatismen en vertrouwen zullen ervoor zorgen dat de individuele kwaliteiten gaan bovendrijven: Vossen zal zijn goals maken, Refaelov zal zijn frisheid vinden, Izquierdo zal zijn acties maken... En let maar op dat Club voor de winterstop niet nog een statement zal willen maken. Het zou me niet verbazen mochten ze midweeks Eupen opeten, als revanche voor de bekeruitschakeling. Ze worden de te kloppen ploeg."

TAGS  I  Club Bugge  I   Marc Degryse

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024