De Medina bezorgt Antwerp een koude douche

De Medina bezorgt Antwerp een koude douche
Zondag 29 oktober 2017 - 21:41   I  

Na een moeilijke wedstrijd is Antwerp niet verder geraakt dan een gelijkspel tegen Moeskroen. De 18-jarige Ardaiz zette met de gelijkmaker het Antwerps slotoffensief in. Antwerp leek op en over Moeskroen te gaan, maar daar stak De Medina nog een stokje voor.

Moeskroen kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong dankzij een kopbal van De Medina. Het startschot van een zinderende wedstrijd zou je dan denken, maar niets was minder waar.

Antwerp ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Moeskroen verdedigde secuur en gaf weinig weg. Antwerp moest dus uit een ander vaatje tappen, wilde het nog iets rapen op Le Cannonier.

Bölöni bracht tijdens de rust dan ook Joaquin Ardaiz in voor Ivo Rodrigues en Antwerp ging nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt. Toch viel dat in de 70ste minuut uit de lucht. De 18-jarige invaller plaatste de bal koel voorbij Bailly.

Nadien begon Antwerp echt te geloven in de zege en die verdienden ze ook. Acht minuten later kon Borges een prima hoekschop van Hairemans in twee tijden in doel trappen en zo kon Antwerp met de volle buit vertrekken.

Dat dacht iedereen toch, maar in de toegevoegde tijd kreeg Moeskroen nog een hoekschop en opnieuw was daar die dekselse De Medina die met zijn tweede van de avond Moeskroen toch nog een punt kon bezorgen.

TAGS  I  Antwerp  I   Moeskroen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024