Club Brugge is woest in aanloop naar topper tegen Anderlecht en komt zwaar in opstand

Club Brugge is woest in aanloop naar topper tegen Anderlecht en komt zwaar in opstand
Vrijdag 21 april 2017 - 07:15   I   door Redactie

Het bondsparket gaat in beroep tegen de vrijspraak van Michel Preud'homme. Daardoor kan het nog steeds zijn dat de coach van Club Brugge in de tribune moet plaatsnemen zondag op Anderlecht. Vincent Mannaert is woest.

"Als zowel de ref als de vierde scheidsrechter verklaart dat er geen enkel probleem was en er een logische vrijspraak volgt, maar het bondsparket dan tóch unaniem beslist in beroep te gaan... Dan is dat de schaamte voorbij", reageert de algemeen manager van Club in Het Laatste Nieuws. "Dan zitten we in een systeem waarbij het niet meer over voetbal gaat, maar enkel over macht, commissies en postjes. Dit zijn FIFA- en UEFA-toestanden."

"Net datgene wat ons voetbal kapotmaakt. Wellicht wilden ze door bijkomende zitpenningen nog wat extra geld verdienen. Dat het in de aanloop naar de match van het jaar net dáárover moet gaan... Ook mediageilheid speelt mee. Ik stel voor dat we hen elke week een paar minuten televisietijd geven, dan zullen ze misschien tevreden zijn."

"Ik herhaal: dit is het failliet van ons voetbal. En dat staat nog los van het feit of onze trainer zondag al dan niet op de bank zal kunnen zitten. Maar benadeeld worden we sowieso", aldus nog Mannaert. Volgens HLN is ook Michel Preud'homme enorm ontgoocheld en boos.

TAGS  I  club brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024