Club Brugge heeft een echte speelvogel in de rangen: "Hij danst en zingt de hele tijd"

Club Brugge heeft een echte speelvogel in de rangen:
Woensdag 04 januari 2017 - 15:15   I  

Club Brugge heeft een vrolijke Frans in de ploeg zitten, zo blijkt. Een kennis doet een opmerkelijk verhaal over hem uit de doeken.

De Colombiaanse sportjournaliste María Camila Delgado ging naar dezelfde school als Club Brugge-winger José Izquierdo. Ze interviewde hem bovendien enkele keren. "José danst en zingt de hele tijd, net als iedereen hier trouwens. Je zult hem nooit slechtgezind zien, hij loopt altijd met een lach op zijn gezicht rond en ziet de positieve kant van alles", vertelt Delgado aan Sport/Voetbalmagazine. "Maar als hij je iets te zeggen heeft, zal hij dat ook doen, zonder omwegen. En als je met een probleem zit, dringt hij aan om het hem te vertellen met zijn typische uitdrukking 'decime, decime' (zeg het mij, zeg het mij, nvdr)."

"José is ook altijd in voor een grapje, maar hij is ook een heel dankbaar en nederig iemand. De mensen die hem ooit hielpen, zal hij nooit vergeten. Hij heeft een fantastische persoonlijkheid, of zoals ze hier in Pereira soms zeggen: iedereen zou een Izquierdo in zijn leven moeten hebben."

TAGS  I  José Izquierdo  I   Club Brugge

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024