Boskamp: "Hij is de ideale coach voor Club Brugge"

Boskamp:
Zaterdag 29 april 2017 - 09:45   I   door Redactie

Volgens Johan Boskamp is Francky Dury de ideale opvolger van Michel Preud'homme bij Club Brugge. De 60-jarige coach van Zulte Waregem is nadrukkelijk in beeld bij blauw-zwart.

"De link is snel gelegd. Club-manager Mannaert werkte in het verleden met Francky Dury samen bij Zulte Waregem. Vier jaar geleden waren er al geruchten over Dury's komst naar Brugge en nu duiken ze opnieuw op. Het verrast me niet", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg. 

"Ook al zei Dury onlangs dat Mazzu de beste keus is. Waarschijnlijk een trucje om de druk weg te houden. Wat mij betreft past Dury prima bij Club. Hij heeft bij Waregem toch weer wat neergezet, haalde play-off 1 en won de beker. Een goed moment om afscheid te nemen."

"De verwachtingen zullen bij Waregem stijgen, maar je moet elk jaar je beste spelers verkopen. Meité en Lerager zullen bijvoorbeeld vertrekken. Bovendien zit je daar met een relatief oude kern.”

“De selectie van Club is na vier jaar Preud'homme ook toe aan iets anders. Dat zeg ik al van het begin van dit seizoen. Michel is een veeleisende trainer. Dat openlijk getwijfel - blijf ik of ga ik weg - van vorig jaar is niet goed voor de groep geweest."

TAGS  I  preud'homme  I   boskamp  I   dury  I   club brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024