Bart Verhaeghe kondigt groot nieuws aan bij Club Brugge

Bart Verhaeghe kondigt groot nieuws aan bij Club Brugge
Donderdag 12 januari 2017 - 22:08   I   door Redactie

Club Brugge pakte vorig seizoen de titel, maar blijft bijzonder ambitieus. Bart Verhaeghe sprak op de Nieuwjaarsreceptie en kondigde grote ambities aan.

“We zijn eigenlijk meer bezig met het herhalen van de successen, dan met het terugkijken naar afgelopen jaar", aldus Verhaeghe op de website van de club. "De behaalde titel geeft Club weer de glans die het verdient. Dat zie je ook aan onze fans. We hadden nog nooit zo veel fans als nu, en dat in het jaar waarin de supportersfederatie 50 wordt. We hebben ook een voortrekkersrol opgenomen in het Belgisch voetbal en die willen we vast houden. De komende 5 jaar beloven dan ook gigantisch veel."

"Op sportief vlak blijven we hard werken om een duurzame topploeg te blijven, en op infrastructureel vlak worden de zaken nu wel heel concreet. Deze zomer start de bouw van ons trainingscenter en in 2020 moet ons nieuw stadion open gaan. We hebben er alvast heel veel zin in! Ook extrasportief wil Club een leider blijven. Onze Club Brugge Foundation viert haar tiende verjaardag en we zijn er heel fier op.”

TAGS  I  Club Brugge  I   Bart Verhaeghe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024