Bandé reageert na zijn miljoenentransfer: "Daarom koos ik voor Ajax"

Bandé reageert na zijn miljoenentransfer:
Dinsdag 05 december 2017 - 16:17   I  

Hassane Bandé is nog een half seizoen te bewonderen op de Belgische velden, daarna verhuist hij naar Ajax. De Amsterdammers speelden kort op de bal en kaapten het toptalent weg voor de neus van andere Europese topclubs.

Bandé heeft nu zelf gereageerd op die miljoenentransfer. Hij moest niet lang twijfelen toen Ajax kwam aankloppen. Vooral dat Ajax jonge spelers kan vormer sprak Bandé erg aan.

"Het is een club waar ik me kan ontwikkelen, dus daar ben ik blij mee. Ik heb voor Ajax gekozen omdat het een club is die jongere spelers kan vormen. Ik kan me snel aanpassen aan het voetbal dat ze spelen en mezelf verder ontwikkelen", aldus Bandé.

Hoewel hij nog maar net voor KV Mechelen speelt vond hij toch dat de tijd rijp was om de Belgische competitie te verlaten. Voor hem een beloning van het harde werk dat hij bij Mechelen heeft gedaan.

"Ik heb me daar snel aangepast en ik heb hard gewerkt. Ik vond het tijd voor de volgende stap, om mezelf te ontwikkelen. In vijftien wedstrijden heb ik negen keer gescoord. Ajax heeft gezien dat ze iets kunnen met mijn speelstijl en dat ik een topvoetballer kan worden, daarom toonden ze interesse."

Poll: Maakt Bandé de juiste keuze?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Bandé  I   Ajax

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024