Anderlecht voert een schrikbewind: "Ze vrezen hem daar"

Anderlecht voert een schrikbewind:
Maandag 13 februari 2017 - 12:23   I  

Anderlecht kon zich gisteren verrassend naast Club Brugge hijsen nadat de kampioen van Lokeren verloor. Eerder op de dag had Anderlecht komaf gemaakt met Zulte Waregem.

Zo lijkt de methode van René Weiler toch zijn vruchten af te werpen. "Ik denk dat het een methode is die kan werken op korte of lange termijn", meent analist Alex Teklak bij RTBF. "Ik weet niet of het getolereerd zal worden op lange termijn door de directie van Anderlecht. Maar als de titel wordt gehaald, zal er geen probleem zijn. We mogen ook niet vergeten dat Herman van Holsbeeck een trainer wilde die orde op zaken stelde in de kleedkamer."

"Zijn aanwezigheid op de bank heeft wel een duidelijk verschil gebracht. Als je de match van vorig weekend bekijkt toen hij afwezig was door het overlijden van zijn vader, dat was een andere match. En dat wil iets zeggen. De trainer was er niet en zijn assistenten probeerden hem zo goed mogelijk te vervangen, maar zij hebben niet dezelfde greep op de groep. Op Anderlecht moeten ze hun trainer vrezen en vandaag vrezen ze die. Dat is het geval bij veel clubs maar vooral bij Anderlecht, waar de voorbije jaren teveel spelers een vrijgeleide hebben gekregen omwille van hun status als sterspeler."

TAGS  I  rene weiler  I   anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024