Anderlecht-spits spreekt klare taal: "In januari vertrekken"

Anderlecht-spits spreekt klare taal:
Vrijdag 17 november 2017 - 07:24   I  

Anderlecht kan al een tijdje niet meer rekenen op de beste Teodorczyk. Toch kreeg Hamdi Harbaoui maar mondjesmaat zijn kans en dat zorgde toch al voor de nodige frustraties. Harbaoui denkt daarom ook aan een vertrek in januari.

Hij vindt het een hele eer om voor Anderlecht te mogen voetballen, maar hij wil gewoon spelen. Hij snap dat Anderlecht Teodorczyk niet zomaar aan de kant kan schuiven, maar moet ook aan zichzelf denken.

"Het is logisch dat Teo meer krediet heeft dan ik, maar ik wil hier niet de nummer twee blijven. Nu hij geschorst is, is het voor mij een beetje nu of nooit. Mijn contract loopt in juni af en misschien beslis ik in januari wel om te vertrekken bij Anderlecht”, aldus Harbaoui in Het Nieuwsblad.

De spits vindt het ook jammer dat hij beschouwd wordt als goaltjesdief, terwijl hij zoveel meer kan dan scoren alleen. " Zo vind ik het zelfs jammer dat ik gezien word als een pure goalgetter en niet als een spits die ook kan meevoetballen zoals Teo. Ja, de coach vraagt mij om in de box te blijven, maar tegen Club Brugge liep ik bijvoorbeeld 11 kilometer. Dat bewijst toch ook mijn werkkracht, neen?”.

Poll: Moet Harbaoui de nieuwe nummer 1 worden in de aanvalslinie van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Harbaoui  I   Teodorczyk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024