"Al jarenlang werkt Kompany iedereen zwaar op de zenuwen, met z'n arrogantie,z'n zelfoverschatting, z'n flaters en z'n geldzucht"

Vrijdag 24 maart 2017 - 08:15   I   door Redactie

Herman Brusselmans neemt in zijn column in Het Laatste Nieuws de tijd en de ruimte om Vincent Kompany helemaal af te maken. De anavoerder van de Rode Duivels zit niet in de selectie.

"Wat te denken over de niet-selectie van Vincent Kompany? Wel, dat hij er niet bij is, heeft hij uiteraard geheel aan zichzelve te danken. Al jarenlang werkt hij coaches, medespelers en hele entourages zwaar op de zenuwen, met z'n zelfoverschatting, z'n arrogantie, z'n flaters, z'n geldzucht, en z'n weigering om tijdens het voetballen nog één gram spelvreugde uit te stralen", aldus Brusselmans

"Hij opende café-restaurants, hij richtte productiehuizen op, hij kocht clubs, en hij probeerde z'n vrouw aan baantjes te helpen in de televisiewereld, en ongeveer al die strapatsen zijn doodgevallen als een baksteen. Als hij bij de voetbalbond ging pleiten voor portretrecht bedoelde hij portretrecht voor zichzelf en niemand anders."

"Als hij in recente tijden vijf minuten op het veld stond, liep hij voor de twintigste keer een nieuwe blessure op. Als hij een interview gaf zou je gezegd hebben dat God zelve aan het woord was. Kortom, zo'n Kompany heb je helemaal niet nodig, noch bij Manchester City, noch bij de Rode Duivels."

TAGS  I  kompany  I   rode duivels  I   brusselmans

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024