AA Gent doet erg slechte zaak na knotsgekke wedstrijd

AA Gent doet erg slechte zaak na knotsgekke wedstrijd
Zondag 07 mei 2017 - 16:20   I   door Redactie

AA Gent heeft na een spektakelstuk - eindelijk in play-off 1 - met 4-3 verloren bij KV Oostende. Daardoor hoeft het niet meer te hopen op de titel en doet het ook geen goeie zaak in de strijd om de tweede plaats.

Oostende leeft weer. Nochtans was het wel Gent dat op voorsprong klom via Kenny Saief. Een voorzet-schot van hem waaide zo in doel. Via heel wat geharrewar kon Siani al snel de gelijkmaker scoren. 1-1 was het bij de rust.

Met een knappe plaatsbal zette Milicevic Gent na de rust weer op voorsprong. Adam Marusic stelde echter weer gelijk. Hij liep wel licht buitenspel. Nog was het niet gedaan, want KVO ging erop en erover. Met een schitterende krul stuurde Franck Berrier het leer in de kruising. Na desastreus verdedigen bij Gent leek Rozenhal de wedstrijd definitief te beslissen.

Maar Gent bleef terug knokken. Met een heel mooie plaatsbal bracht Yuya Kubo de spanning terug. Dat was echter niet voldoende om ook nog punten te pakken. Milic pakte nog rood na de doorgebroken Coulibaly neergehaald te hebben.

TAGS  I  gent  I   oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024