Genk-fans steken het niet meer onder stoelen of banken: "Dankzij hem zijn we opnieuw titelkandidaat!"

Genk-fans steken het niet meer onder stoelen of banken:
Zaterdag 13 april 2024 - 21:32   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen Genk en Cercle op het programma. Bij rust staat het 1-0, en volgens de Genk-fans is deze voorsprong te danken aan de sterke prestaties van één speler.

Genk kent tot nu toe weinig problemen met Cercle: het wist snel de openingstreffer te scoren en gaf Cercle amper kansen tot doelpogingen. Indien Genk deze voorsprong weet vast te houden tijdens de tweede helft, komt het (voorlopig) tot op 2 punten van leiders Union en Anderlecht.

Volgens de Genk-fans is deze voorsprong deels te danken aan het sterk aanvallende werk van Tolu Arokodare. Hij wist al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer te scoren en kreeg hiermee heel wat positieve reacties. De Genk-supporters uitten dan ook massaal hun lof op het platform 'X'.

Naast al deze lof voor Tolu, zagen we ook heel wat optimisme bij de aanhang van Genk. Zij zien dat er heel goed spel op de mat verschijnt, en Genk ook zeer dichtbij de koplopers komt. Ze steken hun titeldromen dan ook niet onder stoelen of banken.

Het wordt afwachten of Genk het goede spel van de eerste helft weet door te trekken richting de tweede helft. Het belooft alvast een spannende resterende wedstrijd te worden.

Poll: Zie jij Genk als titelkandidaat?