'AC Milan stuurt Rode Duivel naar de uitgang en wil ex-speler Anderlecht'

'AC Milan stuurt Rode Duivel naar de uitgang en wil ex-speler Anderlecht'
Donderdag 04 april 2024 - 17:00   I   door Redactie

De Italiaanse topclub AC Milan zou volgend seizoen graag terug mee doen voor de titel. Momenteel staan ze tweede in de Seria A achter stadsgenoot Inter. Daarom hebben ze hun zinnen gezet op een nieuwe spits die enkele seizoenen geleden nog in de Jupiler Pro League speelde.

AC Milan zou graag Joshua Zirkzee willen inlijven vanaf volgend seizoen. De Nederlander speelt nu zijn tweede jaar bij seizoensrevelatie Bologna. In 2021 werd hij door Bayern München nog uitgeleend aan Anderlecht. Paars-wit wilde zijn seizoen graag met een jaar verlengen, maar de Italiaanse club kocht hem voor 8,5 miljoen euro. 

Dit bleek een groot succes te zijn, want dit seizoen kon de Nederlander al 10 keer scoren en staat Bologna op een vierde plaats dat recht geeft op een deelname aan de Champions League volgend seizoen.

Er zijn heel wat Europese topclubs geïnteresseerd in Zirkzee, waaronder Manchester United en AC Milan. Die laatste club zou Rode Duivel Alexis Saelemaekers in de deal wilen betrekken om de concurrentie aan te gaan met de grote budgetten in het buitenland. Bologna huurt Saelemaekers van AC Milan en zou hem graag definitief willen overnemen.

Poll: Moet Alexis Saelemaekers mee naar het EK?

TAGS  I  AC Milan  I  Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024