Supporters gefrustreerd na wanprestatie: "Wat een counterploeg"

Supporters gefrustreerd na wanprestatie:
Zaterdag 30 maart 2024 - 21:35   I   door Redactie

Vanavond werd de eerste wedstrijd in de Champions' Play-offs afgetrapt. Anderlecht ontvangt Antwerp in het eigen Lotto Park. Tijdens de rust staat het nog 0-0. Er is al wel een rode kaart gevallen voor een speler van Antwerp.

De reguliere competitie is afgelopen en vanaf vandaag strijden de zes beste ploegen om de landstitel. Vanavond kan Anderlecht al een serieuze tik uitdelen aan Union. Daarvoor moeten ze wel meteen winnen tegen Antwerp. Na 45 minuten zijn er nog geen doelpunten gevallen.

Anderlecht nam in de eerste helft weinig initatief en liet de bal aan Antwerp. Dit zorgde voor heel wat frustraties bij de supporters van Anderlecht. Ze vinden deze prestatie "Anderlecht onwaardig". Toch kreeg Anderlecht een grote kans met Mats Rits, maar hij schoot de bal over.

Toch eindigt de eerste helft op een valse noot voor Antwerp. Vlak voor de rust gaf de Nederlandse linksachter Owen Wijndal een kopstoot aan Thorgan Hazard. De scheidsrechter ging naar het scherm kijken en gaf de speler van Antwerp een rode kaart.

Poll: Was de rode kaart voor Owen Wijndal terecht?