Arthur Vermeeren al in de problemen bij Atlético Madrid: "Simeone was vernietigend"

Arthur Vermeeren al in de problemen bij Atlético Madrid:
Woensdag 13 maart 2024 - 14:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren heeft het niet makkelijk in zijn eerste maanden bij Atlético Madrid. De middenvelder komt er amper aan spelen toe.

Tegen Cádiz mocht Vermeeren afgelopen weekend 20 minuten invallen. Hoewel die invalbeurt verre van slecht was, maakte hij één grote fout.

"Behálve die ene sequentie, bij een 2-0-stand voor Cádiz, waarin Vermeeren – cru geschreven – al het goede kapotmaakte", schrijft Het Laatste Nieuws. 

"Toen hij in balbezit kwam iets voorbij de middenlijn, en zijn eerste aanname niet perfect was, wilde Vermeeren corrigeren door het leer door de benen van de tegenstander te spelen."

"Vermeeren leed balverlies, en Cádiz schakelde razendsnel om", gaat de krant verder. In een poging om zijn fout recht te zetten, maakte een overijverige Vermeeren een overtreding net voor het strafschopgebied. Vermeeren kreeg geel, Cádiz kreeg een vrije trap en de kans om tijd van de klok te halen."

"De gezichtsuitdrukking van Simeone langs de lijn was verniétigend", gaat HLN verder. "Eerst het balverlies en daarna het foutief inschatten van de spelsituatie vanwege Vermeeren hadden de laatste stuiptrekking van Atlético in de kiem gesmoord."

"Het is het soort wedstrijdfase waar Simeone van gruwelt. Een middenvelder die niet balvast is én situaties niet herkent, maakt hem snel onbetrouwbaar in de ogen van Simeone."

Poll: Had Vermeeren een andere keuze dan Atlético moeten maken?

TAGS  I  Arthur Vermeeren  I  Atlético Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024