Tragisch nieuws voor Marc Coucke: "Hij had nog een heel leven voor zich!"

Tragisch nieuws voor Marc Coucke:
Zaterdag 17 februari 2024 - 13:00   I   door Redactie

Drie jaar geleden overleed de vader van ondernemer Marc Coucke. In het televisieprogramma ‘James, de musical’ blikte hij kort terug op deze tragische gebeurtenis.

Marc Coucke was afgelopen week te gast bij Play4, waar hij een volledig eerbetoon kreeg in ‘James, de musical’, een programma waarbij steeds één gast, of een grote groep, centraal staat en dat volledig in handen ligt van presentator James Cooke.

Coucke kreeg de zaal helemaal stil toen hij begon over zijn vader André. Die overleed drie jaar geleden aan de gevolgen van darmkanker, iets waar Marc zelf ondertussen heel hard mee begaan is.

In het verleden prees de eigenaar van Anderlecht al een paar keer Luc Colemont, de dokter die de campagne 'Stop darmkanker' mee vorm gaf. En ook nu deed Coucke een oproep aan de kijkers: “Darmkanker treft heel veel mensen. Door de test kan je het op voorhand weten”, vertelt hij. “In de eerste jaren kan het nog verholpen worden, maar na vijf à zes jaar wordt het een verschrikkelijk beest", aldus een emotionele Marc Coucke.

TAGS  I  Marc Coucke  I  James de musical

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024