Bart Verhaeghe heeft grote zorgen bij Club Brugge: "Het gaat gewoon niet"

Bart Verhaeghe heeft grote zorgen bij Club Brugge:
Donderdag 15 februari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Sinds Bart Verhaeghe Club Brugge overnam in 2012 is hij erin geslaagd om een sportief en financieel geweldig parcours te rijden met blauw-zwart. Alleen is er toch een grote maar.

Club Brugge mag in België dan wel een absoluut voorbeeld zijn, de kloof met de Europese topcompetities krijgt ook blauw-zwart niet gedicht. 

"Club mag in België dan wel een instituut zijn – sinds Verhaeghe in 2012 de dominante figuur werd, waren er prima sportieve en economische resultaten –, de kloof met de grote competities en de Europese topteams krijgt het niet gedicht", schrijft HNB.

"De UEFA hervormt straks de Champions League, waardoor het voor een elftal uit België zo goed als onmogelijk wordt om de tweede ronde te bereiken."

"Jaren geleden al beseft Verhaeghe dat Club zichzelf moet blijven heruitvinden om een rol van betekenis te blijven spelen. Dat kost geld", klinkt het.

Daarom staat Club Brugge niet te koop meer, maar Verhaeghe is wel op zoek naar extra investeerders. Er is immers ook nog de uitdaging van de bouw van het nieuwe stadion.

Poll: Levert Verhaeghe goed werk bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bart Verhaeghe

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024