Antwerp vreest het ergste: 'Vertrek van Marc Overmars'

Antwerp vreest het ergste: 'Vertrek van Marc Overmars'
Zaterdag 03 februari 2024 - 09:00   I   door Redactie

Marc Overmars werd tijdens zijn periode bij Antwerp al twee keer gepolst door Ajax. De Amsterdammers wilden de sportief directeur terug naar Amsterdam halen.

Ovemars moest bij Ajax vertrekken vanwege de dickpick-affaire. Toch wilde Ajax hem intussen al terug, zo meldt NOS Sport.

Overmars ging niet in op het aanbod. "Ik denk dat als ik had doorgeduwd en gezegd had dat ik er open voor stond, dan zouden dingen in gang gezet zijn. Maar ik wil bij Antwerp blijven. Ik heb het hier erg naar mijn zin.”

Toch blijft het voor Antwerp geen evident verhaal om Overmars lange tijd aan zich te binden. Momenteel is hij geschorst, maar wat als hij terug uit schorsing is?

Als sportief directeur kan de oud-international heel wat adelbrieven voorleggen. Destijds bij Ajax was ook Manchester United al geïnteresseerd in Overmars.

Bovendien zit Antwerp toch gebonden aan de financiële capaciteiten, die niet oneindig zijn. Dat is nu weer sterk gebleken. Afwachten dus of Antwerp Overmars op de langere termijn kan behouden. Dat lijkt twijfelachtig.

Poll: Denk jij dat Overmars nog lang bij Antwerp zal blijven?

TAGS  I  Ajax  I  Marc Overmars  I  Antwerp

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024