Boze Hans Vanaken haalt uit bij Club Brugge

Woensdag 31 januari 2024 - 12:00   I   door Redactie

De indrukwekkende reeks van Club Brugge sinds begin november kreeg dinsdag een knauw na een teleurstellend gelijkspel tegen rode lantaarn Kortrijk. Ondanks hun dominantie in de eerste helft en een voorsprong, gaf Club Brugge de winst uit handen door twee tegendoelpunten na de rust en een gelijkmaker in de 97ste minuut.

Hans Vanaken van Club Brugge uitte zijn frustratie over het gelijkspel. "Ik zit met een klotegevoel. We waren de betere ploeg en toch winnen we niet", zei hij tegen Het Nieuwsblad. Hij wees op het tijdrekken van Kortrijk, vooral bij een achterstand van 1-2, wat uiteindelijk resulteerde in zeven minuten blessuretijd. "Zo wordt de voetballende ploeg gestraft", merkte Vanaken op.

Ondanks de teleurstelling, relativeerde Vanaken het puntenverlies. "Zoiets gebeurt eens in de zoveel wedstrijden", stelde hij.

Poll: Vind jij dat Vanaken gelijk heeft met zijn kritiek op Kortrijk?