Transfermarkt LIVE: Praet naar Antwerp, megatransfer voor Lukaku én Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Praet naar Antwerp, megatransfer voor Lukaku én Club Brugge?
Zaterdag 27 januari 2024 - 20:00   I   door Redactie

Sinds 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt is precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*Racing Genk lonkt naar Daiki Hashioka van Sint-Truiden. Genk ziet in de rechtsachter een mogelijke vervanger voor de vertrokken Daniel Munoz.

*Dennis Praet zal wellicht water bij de wijn doen richting Antwerp als er geen nieuwe kapers op de kust opduiken. Hij heeft immers nood aan meer speeltijd. Bij Leicester City is die absoluut niet gegarandeerd.

*Het Zweedse talent Momodou Sonko moet de vervanger worden van Antonio Nusa bij Club Brugge. De 18-jarige vleugelaanvaller van FC Häcken kost wel al 9 miljoen euro.

*Romelu Lukaku krijgt bij Al-Hilal een jaarsalaris van 30 miljoen euro aangeboden. Big Rom kan in Saudi-Arabië voor twee seizoenen tekenen.

*Divock Origi kan op huurbasis bij Nottingham Forest ook geen potten breken. Hij is nog steeds eigendom van AC Milan, waar hij ook geen toekomst heeft. Hij zou nu op het punt staan om een contract te tekenen in de Verenigde Staten bij Los Angeles FC.

Poll: Gun jij Lukaku een transfer naar Al-Hilal?

TAGS  I  Divock Origi  I  Romelu Lukaku  I  Momodou Sonko  I  Dennis Praet  I  Daiki Hashioka

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024