Kogel is door de kerk: 'Arthur Vermeeren heeft zijn toptransfer beet'

Kogel is door de kerk: 'Arthur Vermeeren heeft zijn toptransfer beet'
Dinsdag 23 januari 2024 - 20:00   I   door Redactie

Atlético Madrid heeft een aanzienlijk bod van ongeveer 27 miljoen euro uitgebracht voor Arthur Vermeeren, de 18-jarige middenvelder van Antwerp FC. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Inclusief bonussen lijkt dit bedrag acceptabel voor Antwerp, ondanks hun oorspronkelijke vraagprijs van minimaal 30 miljoen.

Met de recente overeenkomst tussen de clubs kan Vermeeren nu naar Spanje reizen voor medische tests en de trainingsfaciliteiten van Atlético bezoeken.

Hoewel er nog geen persoonlijk akkoord is tussen Vermeeren en Atlético, geleid door coach Diego Simeone, is er veel interesse van beide kanten. V

ermeeren, recent benoemd tot 'Belofte van het Jaar' en tweemaal Rode Duivel, wordt ook begeerd door RB Leipzig, maar Atlético's vastberadenheid en geloof in zijn talent lijken doorslaggevend.

Antwerp, geconfronteerd met financiële problemen, ziet dit als een belangrijke kans om hun cashflow te verbeteren.

De snelheid waarmee Atlético handelt, geeft aan dat zij de Belgische middenvelder zo snel mogelijk in Madrid willen hebben. Het blijft onzeker of Vermeeren nog zal spelen voor Antwerp in het komende bekerduel tegen OH Leuven.

Poll: Is Atlético Madrid een goeie club voor Vermeeren?

TAGS  I  Atlético Madrid  I  Arthur Vermeeren  I  Antwerp

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024