'Clown' van Anderlecht genadeloos door de grond geboord: “We moeten die nooit meer zien!”

Zondag 21 januari 2024 - 19:18   I   door Redactie

Vanavond stond de wedstrijd tussen OH Leuven en Anderlecht op het programma. Bij rust staat het 1-0 in het voordeel van OH Leuven, en volgens de Anderlecht-supporters is die achterstand grotendeels te wijten aan de slechte prestaties van doelman Kasper Schmeichel.

In minuut 10 ging Schmeichel pijnlijk in de fout, en Youssef Maziz strafte zijn fout genadeloos af. De Anderlecht-supporters zijn hier niet over te spreken en uitten dan ook massaal hun frustraties op het platform 'X'.

"Iedere week hetzelfde," klonk het bij deze supporter, die duidelijk niet blij was na dit doelpunt, dat volgens hem 'te vermijden' was. Volgens de Anderlecht-fans dook Schmeichel niet naar de hoek en zette hij zich te weinig in om het tegendoelpunt te voorkomen.

Enkele andere fans opperen dan weer dat tweede doelman Maxime Dupé tijdens de volgende twee wedstrijden, beide tegen Union, het doel mag verdedigen. Zij zien Dupé liever in doel vanwege de verschillende 'fouten' die Schmeichel heeft gemaakt.

Het wordt afwachten of Schmeichel een betere tweede helft kent en Anderlecht zo nog enkele noodzakelijke punten kan rapen.

Poll: Wie moet Brian Riemer in zijn basiself opstellen?