Antwerp in geldnood: "Transferverbod of andere straffen kunnen volgen"

Antwerp in geldnood:
Zaterdag 20 januari 2024 - 08:00   I   door Redactie

Antwerp heeft het financieel niet makkelijk. Dat is intussen breed genoeg uitgesmeerd in de pers. Vraag is of die problemen snel van de baan zullen zijn.

“We proberen een beleid te voeren dat we aankunnen”, zegt CEO Sven Jacques in Het Nieuwsblad. “We trachten de switch te maken van een club die afhankelijk is van een eigenaar naar een club die zelfbedruipend is. Dat is absoluut niet gemakkelijk vandaag, maar we werken eraan.”

“We hebben nooit weggestoken dat het qua cashflownoden niet simpel is. Ook de voorbije twee jaren deden we uitgestelde betalingen. Nu zit er een beetje meer druk op en wordt dat uitvergroot", stelt Jacques.

“Onze financiële toestand is overigens niet zoveel verschillend ten opzichte van andere clubs. Maar we waren sportief succesvol en hebben een voorzitter die in de picture loopt met een aantal andere zaken die aan elkaar worden gekoppeld."

"De realiteit is: voeren we de betalingen uit, dan is er niets. Doen we dat niet, dan kan er een transferverbod volgen of wachten er nog andere straffen."

Poll: Denk jij dat Antwerp zwaar in de problemen zal komen?

TAGS  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024