Kevin De Bruyne is eerlijk na zware blessure: "Meer dan zoveel minuten kan ik niet spelen"

Kevin De Bruyne is eerlijk na zware blessure:
Maandag 15 januari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne heeft onthuld dat hij momenteel geen volledige wedstrijden kan spelen, ondanks een indrukwekkende invalbeurt tegen Newcastle United.

Na zijn herstel van een ernstige hamstringblessure maakte De Bruyne zijn comeback in de Premier League tijdens de cruciale 2-3-overwinning van Manchester City op Newcastle. Hij betrad het veld in de 69e minuut en had slechts vijf minuten nodig om de wedstrijd om te draaien met een doelpunt en een assist.

In een interview met TNT Sports na de wedstrijd, legde De Bruyne uit dat hij op dit moment slechts '20-25 minuten' op volle snelheid kan spelen. "Het is meer wilskracht dan scherpte", zei de 32-jarige Rode Duivel. Hij benadrukte dat hij zich bewust is van zijn huidige beperkingen, maar optimistisch blijft over zijn bijdrage aan het team.

De terugkeer van De Bruyne betekent een enorme boost voor Manchester City, dat zich voorbereidt op een FA Cup-wedstrijd tegen Tottenham op 26 januari.

Poll: Denk jij dat we een sterke De Bruyne zullen zien op het EK?