Vincent Kompany krijgt het hard te verduren bij Burnley: "Geruïneerd!"

Vincent Kompany krijgt het hard te verduren bij Burnley:
Zaterdag 13 januari 2024 - 21:00   I   door Redactie

Vincent Kompany incasseerde gisteren met Burnley in de degradatiekraker tegen Luton Town een laat en veelbesproken tegendoelpunt, waardoor Burnley nu als voorlaatste dringend aan de bak moet komen om nog een verder verhaal in de Premier League te hebben.

Kompany 'snapt er niets' meer van en vraagt om een spoedige uitleg. Hij begrijpt niet waarom het doelpunt telde, nadat volgens hem een fout op Burnley-doelman Trafford plaatsvond en deze niet werd bestraft.

Kompany deelt deze frustratie met een groot deel van de Burnley-fans, die ook absoluut niet te spreken zijn over deze fase en daarom massaal hun kritiek uitten op het platform ‘X’. Enkele fans zijn ook niet tevreden met de manier waarop Kompany speelt en vragen dringend om verbetering.

Met amper 12 punten in 21 wedstrijden zal Kompany dringend resultaten moeten boeken bij Burnley. Hij staat momenteel al 4 punten achter op Luton en Everton, maar met nog 17 wedstrijden op het programma zal de Belg nog aardig wat kansen krijgen om het tij te keren.

Poll: Zal het Burnley van Vincent Kompany dit seizoen degraderen?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Burnley

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024